BMW STRATOS AUTO NEWSLETTER


ROZDÁVÁME RADOST V MNOHA PODOBÁCH


Dobrý den,

s Radostí Vám přinášíme další novinky a zajímavosti ze světa BMW, BMW M a BMW Motorrad, které Vám ve STRATOS AUTO, spol. s r.o. můžeme nabídnout. Věříme, že Vás naše nabídka zaujme a těšíme se s Vámi na viděnou!

STRATOS AUTO, spol. s r.o.
Váš tým BMW


NOVÉ MODELY BMW M VE STRATOS AUTO

Znáte jiný autosalon, kde si můžete vedle sebe prohlédnout všechny tři modely BMW M6? My Vám tuto možnost na Proseku nabízíme! Elegantní BMW M6 Coupé v barvě Black Sapphire s červeným interiérem z kůže Merino, překrásné BMW M6 Cabrio v barvě San Marino Blue a dechberoucí BMW M6 Gran Coupé s metalickým lakem Silverstone. Kromě nezbytné „M“ výbavy jsou tyto vozy o výkonu přes 550 koní vybaveny také množstvím další nadstandardní výbavy, například Bang & Olufsen high end zvukovým systémem o výkonu 1200W. Zároveň Vám můžeme nabídnout výjimečné sportovní výfukové systémy od světově proslulé značky Akrapovič.

Neváhejte kontaktovat náš prodejní tým v Praze pro více informací!

OŠETŘETE PO ZIMĚ SVŮJ VŮZ BMW

O perfektní technický stav Vašeho BMW se ve Stratos auto vždy postaráme. Existuje ale mnoho důvodů, proč pečovat i o lak a celkový zevnějšek Vašeho vozu. Proto Vám náš servis nabízí ruční mytí Vašeho vozu.
Za 2 650 Kč bez DPH kompletně umyjeme exteriér Vašeho vozu i motor. Dlouhodobou ochranu laku proti vnějším vlivům zajistí extrémně odolný vosk od renomovaného výrobce. Samozřejmě se také postaráme o vysátí interiéru Vašeho vozu.

Pokud se o perfektní vzhled a dobrou kondici Vašeho vozu rádi staráte sami, můžeme Vám nabídnout originální BMW přípravky pro péči o Váš vůz, například:



Vosk s nanotechnologií 250ml, 3ks leštící utěrky: 469 Kč bez DPH
Sada na čištění alu disků 3ks kartáčů: 648 Kč bez DPH
Odstraňovač hmyzu 500ml: 200 Kč bez DPH
Sada pro péči o kůži (houbičky, hadřík, 250ml přípravku): 497 Kč bez DPH
Korekční lakovací tyčinka, dle barvy laku: 403 Kč bez DPH

Pro objednání v Praze nebo v Hradci Králové nás neváhejte kontaktovat!

EXKLUZIVNÍ MOŽNOST FINANCOVÁNÍ BMW MOTORRAD

Se startem nové sezóny jsme pro Vás přichystali velmi výhodnou nabídku. Při nákupu nového motocyklu* s využitím výhodného financování od společnosti UniCredit Leasing Vám na motocykl v pořizovací ceně do 300 000 Kč vč. DPH poskytneme zvýhodnění 20 000 Kč a na motocykly s vyšší pořizovací cenou dokonce 40 000 Kč! V rámci tohoto financování Vám navíc nabídneme výhodou sazbu havarijního pojištění: 2,99%. Využijte nabídku, která Vám ještě více přiblíží svět BMW Motorrad!

Získejte konkrétní cenovou nabídku či více informací u našich prodejců v Praze či Hradci Králové!

*neplatí pro modely R1200GS (2013) a HP4
JE ČAS PŘEZOUT VE STRATOS AUTO!

Zima nemůže trvat věčně a slunečné dny jsou již za dveřmi. Sobotu 13. dubna 2013 jsme pro Vás proto na obou našich pobočkách vyčlenili výhradně na přezutí kol a další pneuservisní práce.
Neváhejte nás kontaktovat pro objednání!

Prosek:
+420 241 090 114
info@bmwprosek.cz
www.bmwprosek.cz

Hradec Králové:
+420 241 090 114
info@bmwhk.cz
www.bmwhk.cz


Při nákupu sady pneumatik u nás také zdarma získáte jejich pojištění na 24 měsíců. Neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vás!
STRATOS AUTO, spol. s r.o.
Sledujte nás na Facebooku BMW Prosek BMW Hradec Králové Odhlásit se z odběru zpravodaje

Adresy našich poboček:

STRATOS AUTO, spol. s r.o.

Autosalon BMW Prosek
Za Klíčovem, 190 00  Praha 9
www.bmwprosek.cz

Autosalon BMW Hradec Králové
Březhradská 195, 503 32 Hradec Králové - Březhrad
www.bmwhk.cz

Sídlo společnosti:
STRATOS AUTO, spol. s r.o., Bří Štefanů 1002, 500 03 Hradec Králové