BMW STRATOS AUTO NEWSLETTER


ROZDÁVÁME RADOST V MNOHA PODOBÁCH


Dobrý den,

s radostí Vám přinášíme další novinky a zajímavosti ze světa BMW, BMW M a BMW Motorrad, které Vám ve STRATOS AUTO, spol. s r.o. můžeme nabídnout. Věříme, že Vás naše nabídka zaujme a těšíme se s Vámi na viděnou!

STRATOS AUTO, spol. s r.o.
Váš tým BMW
PŘEZUJTE VE STRATOS AUTO

Počasí se umoudřilo – teploty již zítra přesáhnou 10°C. Nečekejte proto s přezouváním a navštivte nás - například v sobotu 13. dubna mezi 9:00 a 13:00. Neváhejte a objednejte se!


Prosek:
+420 241 090 114
info@bmwprosek.cz
www.bmwprosek.cz

Hradec Králové:
+420 495 733 712
info@bmwhk.cz
www.bmwhk.cz


OTEVŘENÍ MOTORKÁŘSKÉ SEZÓNY VE STRATOS AUTO

Konečně začíná to pravé počasí pro pořádné provětrání Vašich motocyklů BMW! S tím také souvisejí dvě události, které pro Vás chystáme: Můžete se těšit na otevření sezóny se Stratos auto, které pro Vás budeme pořádat v neděli 28. dubna 2013 a na které Vás samozřejmě všechny srdečně zveme. Podrobnosti Vám sdělíme v následujících dnech.

A pokud Vás nade vše ostatní zajímá nový vodník BMW R 1200 GS, máte speciální šanci si jej vyzkoušet již tuto sobotu při zhruba 45-ti minutových vyjížďkách s Mírou Lisým a jeho týmem z projektu Bezpečně na motorce. Přihlásit* se můžete zde:

sobota 13. dubna, Hradec Králové
sobota 4. května, Praha 9 – Prosek


*Přihlášení vyžaduje aktuální verzi Vašeho prohlížeče.
NOVÝM AMBASADOREM STRATOS AUTO JE MILOŠ ŘÍHA

Mezinárodně uznávaný hokejový trenér a odborník, pan Miloš Říha, který v letošní sezóně dokázal pozvednout mistrovské Pardubice ze spodních příček extraligové tabulky, se stal novým ambasadorem STRATOS AUTO, spol. s r.o.. V našem hradeckém showroomu převzal z rukou generální manažerky, paní Ing. Šárky Strakošové, klíčky od nového BMW 530d xDrive. Do další sezóny přejeme Pardubicím hodně sportovních úspěchů a panu Říhovi samozřejmě radost z jízdy!

AUTORIZOVANÁ KAROSÁRNA A LAKOVNA VE STRATOS AUTO

Věděli jste, že ve Stratos Auto můžete v pražském i hradeckém servisu při opravě svého BMW využít naší autorizované karosárny a lakovny? O Váš vůz je tak vždy perfektně postaráno – všechny postupy jsou plně v souladu s předpisy BMW a zůstává celou dobu v péči Stratos auto, nikoli třetí strany. Navíc Vám můžeme zaručit naprosto hladkou součinnost s pojišťovnami Kooperativa a Allianz, které plně akceptují ceny originálních náhradních dílů a sazeb za práce autorizované klempírny a lakovny. Oprava Vašeho vozu BMW je tak pro Vás nyní ještě jednodušší!

AKTUALIZACE NAVIGAČNÍCH DAT

Aktualizace 2013 Vás dostane vždy tou nejrychlejší cestou do cíle, bez nekonečných a zbytečných objížděk. Každým rokem se mění vice než 15% silničních sítí – je zde však řešení, jak mít k dispozici aktuální komerční i bytové výstavby, nové obchvaty, hotely, restaurace, čerpací stanice a turistické atrakce. Aktualizace 2013 nabízí výrazně vyšší pokrytí v mnoha zemích Střední a Východní Evropy, databázi aktuálních bodů zájmu a všech BMW partnerů.

Navštivte nás nebo nás kontaktujte pro více informací!
SADA TAŠEK DO INTERIÉRU, SPORT LINE

Elegantní a praktická sada tašek do interiéru v designu Sport Line, který tolik sluší BMW řady 1 a 3. Taška na opěradlo za 2 208 Kč bez DPH je jednoduše nasaditelná na hlavovou opěrku a lze snadno složit a nosit samostatně. Taška na zadní sedadla v ceně 2 948 Kč bez DPH je ještě praktičtější – lze ji naplnit už doma a poté snadno umístit na místo pátého spolujezdce, kde ji zároveň můžete na cestu zafixovat bezpečnostním pásem. Toto originální příslušenství ale určitě bude vypadat skvěle i v jiných modelech BMW!
V případě zájmu kontaktujte naše prodejce náhradních dílů v Praze či v Hradci Králové
STRATOS AUTO, spol. s r.o.
Sledujte nás na Facebooku BMW Prosek BMW Hradec Králové Odhlásit se z odběru zpravodaje

Adresy našich poboček:

STRATOS AUTO, spol. s r.o.

Autosalon BMW Prosek
Za Klíčovem, 190 00  Praha 9
www.bmwprosek.cz

Autosalon BMW Hradec Králové
Březhradská 195, 503 32 Hradec Králové - Březhrad
www.bmwhk.cz

Sídlo společnosti:
STRATOS AUTO, spol. s r.o., Bří Štefanů 1002, 500 03 Hradec Králové