Říjen 2013
Dobrý den,

opět je tu první pondělí v měsíci a s ním i nové BMW lahůdky, které jsme pro vás připravili. Tentokrát Vám přinášíme akční nabídku na všechny naše ojeté vozy! Například BMW 335i xDrive Coupé v metalickém laku Deep Sea Blue s M exteriérovými doplňky a sportovními vyhřívanými sedačkami může být Vaše už za 743 802 korun! Nebo dravý roadster BMW Z4 3.0si Coupé o výkonu 195 kW v metalickém laku Black Saphire s dokonalými sportovními jízdními vlastnosti za bezkonkurenčních 698 000 Kč bez DPH! Ani to ale není zdaleka vše, vedle těchto krasavců pro vás máme ještě řadu dalších vozů za skvělé ceny. Věnujte proto pozornost nabídce v záhlaví a nenechte si ujít ani další zajímavosti, které pro Vás připravil náš servis či speciální kousek z našeho BMW motorradu.
Přeji Vám proto příjemné čtení a těším se na setkání s Vámi v našich autosalonech.

Za STRATOS AUTO
Šárka Strakošová

  V tomto vydání se také dočtete:

Servisní téma: Přezujeme Vám hladce i v sobotu
BMW Motorrad: BMW HP 4 za akční cenu!
Originální příslušenství: Sada pro zimní údržbu
Věděli jste, že…
Servisní téma: Posílíme pro Vás sobotní přezouvání

Babí léto se s námi pomalu loučí, začínají se objevovat přízemní mrazíky, je tedy nejvyšší čas myslet na přezutí Vašeho BMW. Abychom dokázali včas přezout na zimní kola širokou paletu našich zákazníků, rozhodli jsme se posílit provoz našich servisů. Vedle standardního týdenního provozu posílíme sobotní směny našich mechaniků v termínu od 12. 10. do 9. 11, tedy v období největšího náporu podzimního přezouvání.

Neváhejte a objednávejte se na čísle 241 090 114 (Praha) nebo 495 733 712 (HK).

BMW Motorrad: BMW HP 4 za akční cenu!

Když se spojí extrémní lehkost, oslnivá síla a prvotřídní ovladatelnost, je výsledkem HP – High Performance. Nová BMW HP4 představuje interpretaci této samozřejmosti nyní poprvé se čtyřválcem. Na základě RR byla vyvinuta čistokrevná factory motorka, která se vyrábí z těch nejlepších materiálů přetavených do prvotřídního designu. Vybírat můžete z několika jízdních modů. Vyroben však bude pouze omezený počet kusů. Proto neváhejte, v BMW STRATOS AUTO pro Vás máme tento jedinečný motocykl k okamžitému dodání za jedinečnou cenu 515 227 Kč bez DPH!

Bližší informace na telefonu 725 394 655.

Originální příslušenství: Sada pro zimní údržbu

Pět v jednom, to je sada BMW pro zimní údržbu Vašeho vozu, se kterým bude vaše BMW i v zimě jako v peřince. Škrabka na led, utěrka, rozmrazovač, nemrznoucí směs do ostřikovačů a impregnace na interiér a čalounění. To vše zabalené v praktické brašně Vám nyní v BMW STRATOS AUTO nabízíme za akčních 650 Kč bez DPH! Nabídka platí na našich autosalonech do vyprodání zásob.

Bližší informace se dozvíte na čísle
241 090 111 (Praha) nebo 495 733 733 (HK).

Věděli jste, že…

… jsme navázali partnerství s restauracemi? V ulicích Hradce Králové tak budete moci zahlédnout BMW 3 Gran Turismo, které se bude honosit polepem restaurace New York Café & Bar a po Praze se zase bude prohánět černé BMW 5 sedan s logem luxusního bistra a kavárny v jednom – La Bottega di Finestra. Vy pak budete moci ochutnat pochoutky našich partnerů na některých akcích, které pro Vás v BMW STRATOS AUTO chystáme, nebo zajděte okusit na vlastní pěst přímo do stylového prostředí těchto restaurací.
BMW News Services
Sledujte nás na Facebooku BMW Prosek BMW Hradec Králové Odhlásit se z odběru zpravodaje
Adresy našich poboček:     Sídlo společnosti:
Autosalon BMW Prosek
Za Klíčovem 1, 190 00 Praha 9
www.bmwprosek.cz
  Autosalon BMW Hradec Králové
Březhradská 195, 503 32 Hradec Králové - Březhrad
www.bmwhk.cz

  Stratos auto s.r.o., Bří Štefanů 1002, 500 03 Hradec Králové